Over ons

'Met oog voor het menselijk aspect'

Van Helden Engineering voert zowel CNC-verspaningen als conventionele verspaningen uit. Wij verwerken daarbij vrijwel alle denkbare materialen: bijvoorbeeld staal, roestvrijstaal, kunststof of brons. Met onze verspaningstechnieken realiseren wij voornamelijk maatwerk in machineonderdelen. Dat doen we voor de voedingsindustrie, offshore, landbouw en scheepsbouw, maar ook voor individuele opdrachtgevers: wij houden altijd oog voor het menselijk aspect.

Buiten onze specifieke verspaningstechnieken, verzorgen we waar gewenst ook de engineering en beantwoorden we uw technische vraagstukken. Wij zijn een overzichtelijk en dynamisch bedrijf. Dat houdt in dat we direct contact met onze opdrachtgevers op prijs stellen. Wij beantwoorden vragen bij voorkeur over zo min mogelijk schijven!

Modern machinepark

Toegespitst op enkelstuks en series tot 1000 stuks.

Totaal­oplossingen

Engineeren, meedenken & ontwikkelen.

Kwalitatieve resultaten

Maatwerk in machineonderdelen.

Engineering & meedenken

Met de inzet van ons moderne machinepark richten wij ons op enkelstuks productie en series tot 1000 stuks. In dit middensegment verrichten wij repeteerwerk. Wij produceren aan de hand van aangeleverde tekeningen, of op basis van onze eigen engineering. Wij denken mee bij de ontwikkeling van onderdelen én bij de toepassing. We zijn ons er bijvoorbeeld van bewust dat productielijnen in de foodsector gebaat zijn bij zo min mogelijk stilstand.

Benieuwd wat Van Helden Engineering voor u kan betekenen?

Van repeteerwerk voor productielijnen, tot die ene kapotte schroefas die u nergens meer kunt vinden!

Contact

Buitenkade 14a
4255 GW Nieuwendijk

© Van Helden Engineering

Privacyverklaring
Cookievoorkeuren